Közlekedés és biztonság

Zsákutca tábla Pohár utca

Nagytétény, Pohár utca Nagytétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Pohár utcai zsákutca tábla kihelyezéséről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy Városfejlesztési- és Üzemeltetési Irodánk kereten kívül megvalósítja a felvetést, így szavazásra bocsátani nem tudjuk.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Tisztelt Pályáztató. Kérem zsákutca tábla kihelyezését a Pohár utca Nagytétényi út felőli részére, mivel napi rendszerességgel több jármű is véletlenszerűen betéved, amik azután csak ugyanott tudnak távozni. "(A „Zsákutca” jelzőtáblát olyan út kezdeténél kell elhelyezni, amely útnak nincs a járművek közlekedésére alkalmas folytatása.)"