Környezet

Zöldfolyosó az Óhegyen

Diótörő út-Dézsma u. -Mo-által határolt terület Nagytétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Zöldfolyosó az Óhegyen című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az Ön által elképzelt megvalósulási terület nem Önkormányzati tulajdonban van. Így annak megvalósulására nem tudunk szavazást indítani.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Diótörő út Barackos út felé eső végén kezdődik az M0-ás autó úttal párhuzamosan telepített, gondozott erdősáv. Az erdősáv és Diótörő út-Dézsma utca között elhelyezkedő területen elvadult gondozatlan szemetes zöld terület található. Átgondolt koncepció alapján, szakemberek segítségével, a pályázható összeg töredékéből, értékes sportolásra, kutyasétáltatásra alkalmas, szellősen telepített kulturált zöldfolyosó kialakítására lenne lehetőség.. Későbbi gondozása is egyszerűbbé válna.