Közlekedés és biztonság

Zajvédőfal Háros vasútállomás

Háros vasútállomás Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Páláyázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Zajvédőfal Háros vasútállomás c. javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslat nem önkormányzati illetékességbe tartozik, így sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mivel észrevételét fontosnak tartjuk, mindenképpen továbbítjuk az illetékesek felé.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Zajvédőfal építését javaslom Háros vasútállomás Nagytétényi út felőli oldalán, hogy csökkenjen a jelentős 6-os úti és vasúti zaj terhelés, amely az egész József Attila utcai lakótelep és környékén élők számára nagyon fontos lenne. Nyáron a két II. világháborús bomba eltávolítása miatti útlezárásokkor tapasztaltuk, milyen jó lenne a 6-os út zaja nélkül itt élni.