Környezet

zajvédő fal

Mária Terézia utca és Tóth József utca sarkán Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Zajvédő fal című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a területen zajvédő fal létesítése, sajnos, nem az önkormányzat hatásköre, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. A  felvetett problémát továbbítjuk az illetékes fővárosi hatóság felé.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Tisztelt Önkormányzat! A Mária Terézia utca és Tóth József utca kereszteződésén lévő zajvédő fal folytatását javaslom. A vonat, illetve az M7-es út és a hajógyár nagy zaja miatt. Mivel ez a zajszint a megengedettnél sokkal több. A falnak legalább 1 méterrel magasabbnak kéne lennie a mostaninál, a dombon épült házak miatt. Tisztelettel: Csajághy Laura