Környezet

Vidámabb utcakép Pince-szellőzők festése

A Mézesfehér utcában lakom. A környékünkön számtalan szellőző van, Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Vidámabb utcakép Pince-szellőzők festése tárgyú javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a pinceszellőzők jogilag a pincék a része, így azok kezelése, átalakítása, átfestése a pincék tulajdonosának joga. Ezen a területen a pincék magántulajdonban vannak, így a részvételi költségvetés keretében ezt a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A pincék szellőzősét számtalan külső szellőző -kürtő biztosítja. Többnyire betongyűrűkből készültek, tetejükön helyre kis fém sapkával. Színesre festve a környezet sokkal barátságosabb lenne. Valójában csak időjárás-álló festékre van szükség. festékre van szükség, Én vállalom a Mézesfehér utca-környéki szellőzők festését. Virágok, gyerekek, stb. lehetne rajtuk, mind más.