Közlekedés és biztonság

Védet út kialakítása

Vincellér út, Tatárka út kereszteződése Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Védett út kialakítása javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: javaslata nem kerületi hatáskörbe tartozik, egyúttal továbbítjuk az illetékes intézmény (Budapest Közút) részére.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A városrész fejlődésének keretein belül szilárd útburkolatot kapott a Tatárka utca teljes hosszában. Ez a változtatás viszont kihatott a forgalmi rendre. Korábban a 241,251 buszok vonalát alkotó útvonal táblákkal védet út volt. Ebbe a kereszteződésbe akkor nem helyeztek ki táblát, mivel az útburkolat miatt a Tatárka utca felől érkezőknek elsőbbséget kellett adni a Vincellér út felől érkezők részére. Mivel az útszakasz többi része végig táblával védett, ezért ez az egy jobbkezes kereszteződés igen komoly baleseti forrás lehet, a helyi viszonyokat nem ismerők számára. Ezért javaslom, hogy vagy elsőbbségadásra kötelező , vagy egyenrangú útkereszteződésre figyelmeztető táblát helyezzenek ki.