Közlekedés és biztonság

Városháztéren kialakuló dugók megoldása

Városháztér Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Városház téren kialakuló dugók megoldásáról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A Budapesti Közlekedési Központ Zrt. beruházása keretében Budafok belvárosa komplexen megújul, a projekt közbeszerzés előtt áll, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Budafoki lakosként több mint 20 éve tapasztalom a városháztéren kialakuló reggeli, valamint délutáni dugók elviselhetetlenségét. A fő problémát az okozza, hogy minden gyalogos egyesével kel át, éppen akkor, amikor odaér a kereszteződéshez. A probléma megoldása érdekében a legegyszerűbb megoldás egy jelzőlámpás gyalogátkelőhely kialakítása lehetne, mely nagy mértékben csökkentené a dugók kialakulását, valamint a kevesebb fékezés és gázadás egy környezetbarátabb jelleget is adna a projektnek. Egyéb megoldás lehetne egy felüljáró, de ennek kivitelezése sokkal többe kerülne, valamint a látképbe se illene bele.