Közlekedés és biztonság

Útfelújítás a Kossuth Lajos utcában

Kossuth Lajos utca Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

Az Útfelújítás a Kossuth Lajos utcában szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A teljes terület a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában van, kezelésével a Budapest-Közút Zrt foglalkozik, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Az észrevételt azonban mihamarabb továbbítjuk az illetékesek számára. A BRK első és második szavazási körének lezárulta után a fővárosi illetékességű projektekről szimpátiaszavazást szervezünk, melynek eredményét eljuttatjuk a döntéshozókhoz, ezzel is alátámasztva a javaslatok lakossági támogatottságát. Ezen szavazás részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Évek óta probléma, hogy a Kossuth Lajos utca nagyon kátyús, főút lévén már rég felújításra szorul. A kerület legforgalmasabb utcája, ami nem mellesleg a borfesztivál helyszíne is, kátyúzás helyett újraburkolást igényel.