Közlekedés és biztonság

Új kerékpárutak kialakítása – régiek felújítása

Teljes 22. Kerület Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Új kerékpárutak kialakítása – régiek felújítása című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a probléma megoldása nem önkormányzati hatáskörbe tartozik, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal a javaslatát nagyon fontosnak tartjuk, ezért mindenképpen továbbítjuk az illetékes országos hatáskörű szerv felé.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A 22. Kerület kerékpárút-hálózata meglehetősen hiányos. Leszámítva a 2 fő útvonalat a belváros felé (6-os út ill. a Nagytétényi út mellett) a többi városrészbe nem vezet biztonságos/védett kerékpárút, hanem a közúton az autók mellett vagyunk kénytelenek tekerni. Ezen felül a 22. Kerületi Hajó utcai Ömv benzinkút melletti kerékpárút szakaszon is van egy borzalmasan rossz szakasz, amit fel kellene újítani. Továbbá tudom, hogy a Dunafoktól északra a belváros felé vezető Duna parti szakasz már a 11. Kerülethez tartozik, de az a szakasz is bőven felújításra szorulna.