Környezet

Új buszmegálló létesítése a Peták utcánál

Barackos út - Peták utca Nagytétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Az Új buszmegálló létesítése a Peták utcánál című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a probléma megoldása nem önkormányzati hatáskörbe tartozik, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal javaslatát fontosnak tartjuk és továbbítjuk az illetékes fővárosi hatóságnak.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A 13-as buszcsalád és 88-as buszok útvonalán a Mátyás Király utcai, illetve a Szilvafa utcai buszmegállók között irreálisan nagy a távolság. A két buszmegálló között végig lakott ingatlanok és lakott keresztutcák vannak. Jó lenne, ha az Önkormányzatunk a BKV-val egyeztetve új buszmegállót alakítana ki a Barackos úton a két megálló között félúton, a Peták utcánál.