Környezet

Tiszta lakás a szociális gondozottaknál

A gondozottak lakhelyén Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Bridzsklub, kártyaklub, társasjáték klub kialakítása című javaslatát megvizsgáltuk. Tisztelettel köszönjük a javaslatot, a szociális jelzőrendszer igen hatékony működéseként értékeljük mindazokat a jelzéseket, amelyek nyomán a Szociális Szolgálat immár több éve, egyre növekvő forrás lehetőséggel látja el a szóban forgó tevékenységet, ezért javaslatát nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Tapasztalatom egy-egy szociális gondozásban részesülő idős embernél, hogy lakásuk elhanyagolt, piszkos. Nem mindegy, hogy milyen körülmények között dolgoznak a gondozók. Az "első vizit" előtt egy cég, vagy személy kitakaríthatná lakásukat. Szerintem ezzel a szociális szolgálat és a Humán iroda is egyetért.