Közösség

Tiszta környezet

Campona és környéke, Rózsakert és környéke, saját környezetünk Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Tiszta környezet című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy jelenleg 280 db parki szemetes és 48 db kutyapiszok gyűjtő található a kerületben, illetve az FKF további hulladékgyűjtőket üzemeltet. Köszönjük a felvetést, számunkra is kiemelten fontos téma a köztisztaság, már dolgozunk az ön által felvetett probléma megoldásán, ezért felvetésén nem tudjuk a BRK keretén belül szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Sokan lennénk akik szívesen segítenének és tennének is valamit környezetük szebbé tétele érdekében. Viszont nincs kitéve olyan SZEMETESHELY ahol eleve lenne kitéve szemetes zacskó is, hogy VALAMIBE GYŰJTENI lehessen és aztán valahová be is lehessen dobni az összegyüjtött szemetet. Borzalom látni, főleg a búszmegállók környékét, de olyan kicsi a megállóhoz kihelyezett kuka és ráadásul tömve van, tehát nem űrítik ki naponta (persze olyan is van, hogy a kuka üres, mégis idős úr simán eldobta a zacskót amiből evett, s ő volt felháboropdva mikor rászóltam) tehát magunkba is kell bizony a hibát keresni. Szerintem ha lenne lehetőség sokan tennének a TISZTASÁG érdekében.