Közlekedés és biztonság

Terv utca autóút felújítása

Terv utca Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Terv utca autóút felújítása című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a felvetett probléma nem az önkormányzat hatáskörébe tartozik, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal a javaslatot továbbítjuk az illetékes fővárosi hatóság felé.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A közelben lévő gombászatok és a rossz útviszonoyk miatt az érkező teherautók, vagy utánfutók zaja miatt ablakot nem lehet nyitni egész éveben azoknak, aki közvetlenül a Terv utca mentén laknak. Elviselhetetlen sokszor a zaj még napközben is a teherautók miatt. Amennyiben az út egyenletesebb lenne és 40-es tábla ki lenne helyezve, akkor sokkal elviselhetőbb lenne az itt lakó családoknak, nem beszélve a Terv utcában történő beruházásokról sem. Gomba számra nőnek a lakóparkok és bizony őket is érinti ez a borzasztó zaj.