Közlekedés és biztonság

Tegzes utca forgalomcsökkentése

Tegzes utca Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Tegzes utca forgalomcsökkentéséről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő terület  busz útvonal húzódik, így a forgalomcsillapítók kiépítése nem lehetségeg. A kamerával illetőleg a forgalomtechnikát érintő javaslatát továbítjuk az illetékes szerveknek, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal megvizsgáljuk a megvalósítás lehetőségét, továbbítjuk ötletét a terület tulajdonosa felé.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

 

A Tegzes utca ugyan 30-as övezet lett, de a kezdeti megilletődés óta már senki nem tartja be a sebességkorlátozást. Veszélyes száguldásnak, előzéseknek vagyunk tanúi nap, mint nap. További hatékony eszközök bevetését szeretnénk a mindenhova beszemtelenkedő autósok ellen: zebra (zebrák) létesítése, kamerák felszerelése, rendőri jelenlét, sík szakaszokon fekvőrendőrök, esetleg a Tordai - Ady Endre út kereszteződésébe jelzőlámpa, ami kicsit szintén visszafogja a forgalmat. A Péterhegyi Lakópark átadása után újabb autósokra számítunk, már a busz is be fog ragadni, nincs buszsáv ugyanis, nem is kialakítható. Sose jutunk be többet időben a munkahelyre, iskolába, ha ez így marad. Ezen intézkedések nélkül kertvárosi nyugalom nem fog megvalósulni.