Egészség

SZTK orvosi műszerezettségének bővitése

Helyi SZTK Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Az SZTK orvosi műszerezettségének bővítéséről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: kerületi egészségfejlesztési stratégiánk alapján szisztematikusan, ütemezetten bővítjük a szakrendelő műszerezettségét, orvosi berendezéseit és a betegek minél színvonalasabb ellátásához szükséges feltételrendszert. Évente minimum 20 millió forintnyi ráfordításainkat jelenleg megsokszorozza az Egészséges Budapest Program keretében megnyert pályázatunk, amellyel mintegy 200 millió forintos kormányzati támogatással tudjuk idén bővíteni az orvosi műszerparkot, javítani és korszersűsíteni a betegellátás feltételrendszerét. Mivel az Ön által megfogalmazottak más forrásból már megvalósulnak, emiatt a javaslatát nem tudjuk szavazásra bocsátani

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Törekednünk kell arra,hogy a lakosság itt helyben kapjon meg olyan ellátásokat,melyek egyéb esetekben,hosszú várakozási idővel,csak egyéb kerületen kivüli centrumokban érhető el. Ez növelné a kerületi lakosok elégedettségi szintjét. Emellett jó lenne,ha az ügyeleti szolgálatokat is meg tudnánk erősiteni.(felnőtt,gyermek és gyógyszertári )