Közösség

Szórakozóhely Budafokra!

Budafok, Budatétény Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Szórakozóhelyről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: Átérezzük a jelzett nehézségeket és egyetértünk a javaslattal, sajnos azonban egy szórakozóhely létrehozása nem önkormányzati hatáskörbe tartozó feladat, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Önkormányzatunk nem hozhat létre és nem üzemeltethet ilyen jellegű szolgáltatást. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

H. Levente vagyok 18 éves és 18 éve lakok Budafokon. Mint minden fiatal vagy esetleg szórakozni vágyó 22.kerületi lakosnak be kell utaznia a belvárosba 1-1,5órát ahhoz hogy eltudjon menni egy zenés clubba. Az én ötletem az lenne, hogy hozzunk létre egy kisebb Szórakozóhelyet (Club) ezáltal javítanánk a szórakozási esélyeket és nem kellene hazadöcögni az éjszakai járattal vagy minden pénzünket elkölteni taxira. Köszönöm hogy elolvasták! H.L.