Környezet

Szelektív hulladékgyűjtők a kerület közterületein

A teljes 22. Kerületben Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Szelektív hulladékgyűjtők a kerület közterületein című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A fővárosban a szelektív hulladékgyűjtők megszervezése és lebonyolítása alapvetően fővárosi hatáskör a Fővárosi Közterület Fenntartó feladatkörében folyik, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. A szelektív hulladékgyűjtést önkormányzati közterületen a Dunafok szabadidőparkban kísérleti jelleggel megkezdtük saját hatáskörben, amelynek köszönhetően a lakosság hajlandóságáról is tapasztalatokat szerzünk. A felvetett problémát mihamarabb eljuttatjuk a fővárosi illetékeshez.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A hosszú távú fenntarthatóság érdekében nagyon jó lenne a közterületeken is szelektíven gyűjteni a hulladékot.