Környezet

Szabadköműves Kápolna látogathatóvá tétele

Jókai Mór utca, Kistétény utca sarok Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázók!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Szabadkőműves Kápolna látogathatóvá tétele című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: az ön által javasolt, teljeskörű beruházás, meghaladja ennek a projektnek az anyagi kereteit. A Kápolnával a Klauzál Gábor Művelődési Ház muzeológusa is foglalkozik, keressük a megoldást a látogathatóvá tétel megoldására.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Budatétényi Polgári Kör alapcélja a helyi értékek megőrzése. Ennek keretében szeretnénk ha a Budatétényben lévő műemlék Szabadköműves Pincekápolna méltó megjelenést kaphatna és látogathatóvá válna. Alkalmas lenne többek között kulturális programok megtartására, amiben a BPK szintén partner lenne. Javasoljuk, hogy a bejárat felújításra kerüljön és kapjon egy emléktáblát a műemlék státusz feltüntetésével .