Közösség

Szabadidő- és sportközpont

Háros vasútállomás környéke Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Szabadidő és sportközpontról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő ötlet keretösszege meghaladja a részvételi költségvetés által biztosított határokat, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Egy olyan szabadidő és sportközpont létrehozása, ahol minden korosztály találhatna magának elfoglaltságot. Hiányolom a kerületből a squash és bowling pályákat, a biliárd, darts, léghoki stb. lehetőségét (nem kocsmai környezetben) . Ebben az épületben kaphatna helyet egy olyan szoba, ahova beülhetnének az érdeklődők sakkozni, vagy a barátaikkal kártyázni, társasjátékozni egyet. Ahol esetleg kisebb baráti összejöveteleket, születésnapokat is ünnepelhetnének. Természetesen jó lenne ott egy bár is, ahova akár csak egy baráti találkozóra, vagy kávéra is be lehetne menni. A szervezett/tematikus programok lehetőségének pedig végtelen a tárháza.