Közösség

Strandot Budatetenynek

Konkret helyszint nem tudok Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Strandot Budatéténynek elnevezésű javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő ötlet keretösszege meghaladja a részvételi költségvetés által biztosított határokat, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal megvizsgáljuk a megvalósítás lehetőségét, felvesszük a kapcsolatot a Főváros képviselőivel.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Igaz, hogy, van egy uszodaja a keruletnek, 2 medencevel, nyaron meg ki lehet menni az udvarra, inkabb azt mondanam egy kis fuves teruletre, van egy kis jatszasi lehetoseg is a gyerekeknek, de arnyek szinte semmi es kicsi is. Igaz eddig nagy tomeget nem lattam itt, de nem gondolom, h azert nincsenek ott latogatok, mert nem lenne ra igeny, hanem 40-50 fokon arnyek nelkul nem lehet kint lenni. A nyarak egyre melegebbek, jo lenne egy igazi strand, ahol a gyerekekkel, unokakkal kint lehetne tolteni az idot, lehetne pancsolni, furdeni, arnyekban pihenni, kellemesen tolteni a napot. Helyet sajnos nem tudok megjelolni, de gondolom, hogy a kerulet vezetoinek erre nagyobb ralatasa van es tudnanak egy strandnak alkalmas helyet talalni, ami kozlekedesi eszkozzel konnyen vagy akar gyalog is elerheto lenne. Tudom, szerencsere mar van sok jatszoter, ahova szinten lehet menni a gyerekekkel, de nagy hosegben a tapasztalatom szerint inkabb koran reggel illetve keso delutan vannak hasznalatban, amikor mar csokken a meleg, de napkozben nagyszeru szolgalatot tenne a strand. Jo lenne, ha erre lenne lehetoseg, esetleg eloszor, akar kicsiben elkezdeni, olyan helyen amit idovel boviteni lehetne, mert, ahogy egyre melegebbek a nyarak, egyre nagyobb lesz ra az igeny. Varom szeretettel az otletem tamogatasat. Tisztelettel, Botykai Janosne