Egészség

Sport

Budatétény Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Sport c. javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: javaslata sajnos önmagában meghaladja azt a 100 milliós keretet, amivel a városrész gazdálkodni tud a részvételi költségvetés keretein belül. A város vezetése számára kifejezetten fontos, hogy, lehetőségeihez mérten, biztosítsa az itt élők számára a sportolási lehetőséget, ezért folyamatosan keresi azokat a pénzügyi lehetőségeket, melynek keretein belül az uszoda bővítése megvalósulhat.

 

Ne feledje, a BRK keretén belül szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A kerületben az úszási és strandolási lehetőség nem megoldott. Az uszoda a tanuszodai feladatai miatt csak korlátozottan használható. A strandolási lehetőség, illetve kültéri uszoda igénybevétele a kerületi lakosság egészségvédelme szempontjából nagyon fontos lenne. Nagyon sok új lakás épült az utóbbi időben, mindenképpen igény lenne a sportolási lehetőség biztosítására. Jó példaként a budaörsi uszodát tudnám említeni.