Környezet

Sok ujlakas epult Budateteny Klauzál G u., Bibic u. Környékén. Igény lenne játszótérre, egy nagyobb parkositott területen.

Bibicu, vagy Klauzál Gábor u. -ban lévő , jelenleg Önkormányzati tulajdonu telk területén Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az ön által megjelölt területen jelenleg is fejlesztés folyik. A terület közelében található két lakótelep is, amin felújított játszóterek találhatóak, továbbá a következő években egy moduláris bölcsöde/óvoda is épül majd, aminek játszókertje részben nyitott lehet majd a nagyközönség felé is. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Várhatóan sok gyermek lesz (már van is) a környeken, sokan örülnének egy ilyen fejlesztesnek, nembeszélve a környezetvédelem fontosságáról, melyet fák ültetésével, a jelenlévő fák megőrzésével lehetne elősegíteni.