Közlekedés és biztonság

Sétány – kerékpárút-kerékpártároló

Óhegy és Nagytétény-Diósd vasútállomás között Nagytétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Sétány – kerékpárútról, kerékpártárolóról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A felvetés nem önkormányzati hatáskörbe tartozik, így sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani, azonban továbbítjuk az illetékes Fővárosi Önkormányzat felé. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Angeli úti körforgalom és Nagytétény-Diósd vasútállomás között a meglévő elhanyagolt járda szélesítésével és felújításával egy fákkal szegélyezett széles sétány és kerékpárút kialakítására lenne szükség.Vasútállomáson egy kerékpár tároló kialakítása sok ember környezetkímélő közlekedését segítené elő. Később a Nagytétényi temető és Diósd irányában lehetne fejleszteni, mert a terület adott.