Környezet

Rozsakert Lakotelep rendbetetele

Rozsakert Lakotelep Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Rózsakert Lakótelep rendbetételéről szóló  javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A javasolt munkák meghaladják a költségkeretet, így sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. Az elmúlt években a Rózsakerti Lakótelep közterületeinek megújítására kiemelt figyelmet fordított az Önkormányzat. A zöldfelületek rendbentartása fontos dolog, köszönjük, hogy észrevételével segíti munkának.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Rozsakert lakotelep rendbetetelet javasolnam! Nagyon el van hanyagolva, igaz keszult ket jatszoter, meg egy kis terkovezes, de az utakra is es a jardakra mar raferne a felujitas. Nem utolso sorban a zold teruletek rendbetetele lenne fontos. Funek mar alig van nyoma, ami zold az messze van a gyeptol! Kulonos tekintettel a Rakoczi uti reszt es az ott levo nagy parkolot, valamint a zold teruletet jo lenne megcsinalni, felfrissiteni. Az iskola koruli epitkezes miatt a Rakoczi ut 12 elotti reszt epitesi anyag es a keletkezo sitt tarolasara hasznaltak, emiatt teljesen tonkrement. A hazban levo garazsok elotti resz betonozasa meg a haz epitese ota nem volt kepes elkeszulni. Jo lenne azt is vegre megcsinalni. A hazak szigetelve lettek, nagyon szepek, de a kornyezet sajnos nagyon lehangolo! A zold teruletre egy kis tapanyag potlas, vagy akar friss fold sem artana, hogy a fu tudjon noni ne a gaz! Remelem, hogy sokan vagyunk, leszunk akik ugyanezt gondoljak a kornyezetunkrol es megerdemelnenk, hogy ne csak az iskola elott legyen rend. Jo lenne, ha az iskolahoz a gyerekeket szallito autok sem hajthatnanak be a lakotelelepre, ugyanugy, mint ahogy a bolcsodehez, ovodahoz sem johetnek be. Csak az itt lakok hajthassanak be, mert reggelente es delutan, mozdulni sem lehet szinte az autoktol es szivhatjuk a kipufogogazt. Meg egy keres, amit szinten fontosnak tartok, a terulet tisztantartasat, gondozasat. A lehullott levelek azontul, hogy csunya latvanyt mutatnak, egeszsegtelen, amikor fuj a szel es hordja viszi. a porral egyutt, eso utan pedig csuszos, veszelyes. Gondolom, hogy sok lakostarsamnak hasonlo a velemenye, sok embernek okozna oromet, ha a lakotelep tenyleg rendezesre kerulne es egy igazi, elheto , kellemes hely lenne. Elore is koszonom a tamogatast a lakotarsak neveben is. Tisztelettel, Botykai Janosne