Környezet

Renoválás és közlekedés

Az Önkormányzat melletti épület renoválása. (A volt "Zöldkereszt") Rendbehozni és más funkcióval működtetni. Pld. Közösségi ház. Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Renoválás és közlekedésről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő ötlet keretösszege meghaladja a részvételi költségvetés által biztosított határokat, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A sok csikk, ami mindenhol jelen van, sajnos a gépi takarítással nem megoldható, ezért a kézi utcaseprős megoldást kellene feléleszteni. Sok a szemét a buszmegállókban, árkokban, és erdős részeken elrejtve. Szerintem az "ingyenes" szemét szállítás lehetne megoldás. Persze finanszírozni pld. adókból. De a lényeg, hogy ne az erdőbe és bokrok alá kerüljön a szemét. (Bútor, tv, fürdőkád stb.) A Nagytétényi hulladék udvar nem megoldás!!! Körülményes és tapasztalatom szerint, bocsánat, de a borravalóra hajtanak. A kampányszerű éves szemétszedési akció, bizonyos szempontból nevelő hatású, de lehet, hogy mégsem ez a megoldás. Tudom, a közlekedés nem igazán ide tartozik, de azért megemlíteném......( Nem vagyok ellenzéki), de hosszú évek óta hangoztatom, hogy a tömegközlekedést is a szemétszállítással együtt " ingyenessé" kellene tenni! Most még nem alternatív a saját autóval szemben a BKV-ra szállni! Számolja ki valaki, hogy mondjuk egy család, négy fővel, BKV-val, Budafokról oda-vissza az Állatkertbe mennyibe kerül? (És saját kocsival, babakocsi, csomagok, stb. még egyszerűbb is.) Vagy akár egy Balatoni utazás........és akkor még a vonatállomástól való cuccolás.... Szóval a DUGÓKAT is csökkenteni lehetne, ha az embereknek megérné a tömegközlekedés! Köszönöm, ha elolvassa valaki és elgondolkodásra készteti.