Közlekedés és biztonság

P+R parkolók, 2 óráig ingyenes parkolóövezetek létesítése

Budafok belváros Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

P+R parkolók, 2 óráig ingyenes parkoló övezetek létesítése című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a parkolási idő korlátozása rendelet kérdése, ezért nem projektesíthető. A p+r parkoló létrehozására sajnálatos módon fizikailag nincsen hely Budafok belvárosában, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Budafok belvárosi parkolás egyre nehézkesebb. Fontosnak tartom, hogy kialakítsanak olyan parkoló övezeteket, ahol csak 2 órát lehet parkolni (a piachoz hasonlóan) ugyanakkor ezzel párhuzamosan P+R parkolókat is ki kell alakítani.