Környezet

Patika múzeum megvalósítása

A kerületen belül bárhol, de elképzelhető lenne a Kossuth Lajos utca 24. alatti új helytörténeti kiállítás keretében. Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Patika Múzeum megvalósításáról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: Az említett helyszínen nem lehetséges a megvalósítás, mert konkrét pályázati céllal pályázott önkormányzatunk (helytörténeti kiállítás és művészeti galéria), így a felvetést sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Budatétényben évekig üzemelő Kapu utcai polgári jellegű Sarnóczay patika teljes berendezése megvan. Ezt szeretnénk kiállítani, mint helytörténeti emlék. A patika akár új funkciót is kaphatna, akár kávézóként is üzemelhetne a Kossuth L. u. 24. sz alatti létesítményben. A BPK a patika kiállítását támogatja.