Közlekedés és biztonság

Parkolóhelyek kialakítása Barosstelep vasútállomás Dráva utca oldalán

Dráva utca - Párhuzamos utca - Bartók Béla út közelében Nagytétény

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Parkolóhelyek kialakításáról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A Barosstelep megállónál az Ön által jelzett oldalon a tulajdonviszonyok rendezetlenek, így a felvetést sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. A Bartók Béla út Nagytétényi út felőli oldalán sincs P+R parkoló. A vasútvonal gépjárművel történő megközelítésére a most épülő Nagytétény-Diósd vasútállomásnál, valamint a Campona parkolójánál van lehetőség.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Nagytétényben élők részére a belváros elérése, illetve a munkából hazajutás nagyon hosszadalmas akár tömegközlekedéssel, akár gépjárművel. Van egy csodálatos közlekedési lehetőségünk, vonattal 11-12 perc alatt elérhető távolságban van a Kelenföldi pályaudvar. Azonban Barosstelepi vasútállomásra lejutni sokunknak 25-30 perces gyaloglás, vagy 5 perc autózás. Sajnos a Bartók Béla út lezárása óta csak igen nagy és értelmetlen kerülővel lehetne eljutni a vasútállomáson kialakított néhány parkolóhelyhez, ezért szükséges parkolóhelyek kialakítása az északi oldalon, az Óhegy - Baross Gábor telep felől érkezők részére.