Közlekedés és biztonság

Parkolóhely létesítése

Bozót u.Kiránduló utca által határolt terület Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Parkolóhely létesítéséről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A javaslatban szereplő területen gépjármű parkoló kialakítása csak a zöldfelület jelentős kárára alakítható ki. Szélesebb körű társadalmi felmérést igényel, így sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Itt is mint sok helyen,társasházak épülnek ahol nincsenek megoldva a kocsik beállása.Több az autó ,mint ami elfér az utcán.Itt egy kihasználatlan terület,amiből meglehetne oldani pár autó parkolását.Jelenleg a lakók tartják rendbe a területet/fűnyírás/.Most nem lehet szabály szerint felállni a zöldterületre.Télen a parkoló autóktól,a másik oldalon lévő ároktól nehéz a közlekedés.Csúszott már autó az árokba.De ha leraknák a területet gyepráccsal fel lehetne állni rá.A zöldterület is megmaradna,és az autóknak is több helye lenne.Továbbra is gondoznánk,rendbetartanánk a területet!