Környezet

Parkolj és védj!

Nagytétényi út 191-211 között, Bartók lakóteleppel szemben Nagytétény

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Parkolj és Védj c. javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő ötlet kiváló, de Sajnos Az Ön által javasolt  projekt terület nem az Önkormányzat tulajdonában van, így nem tudunk kötelezettséget vállalni a megvalósításra. Mindazonáltal a parkolási kérdések láthatólag fontosak a kerületiek életében, ezért átfogó koncepcióval jelentkezünk a jövőben. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Egyre több ember engedhet meg magának 1 vagy 2 autót. Így a Bartók Béla úti lakótelepen a négyemeletes sorházaknál sajnos nincs elég parkolóhely. Emiatt az autósok átjönnek a lakóteleppel szembe, a Nagytétényi út másik oldalára és ott parkolnak a zöldterületen, ahol régen a villamos járt. Ezzel kitapossák a füvet, sártengerré változtatva a zöld felületet egyre több helyen. Mivel parkolni kell valahol, és a zöldterület védelme pedig az Önkormányzat számára is kiemelt fontosságú, így az alábbi projektre javasolnék pénzt kihelyezni, amivel mindkét problémára megoldást lehetne találni: A meglévő zöldterületet gyeprácskővel kellene végigrakni a Nagytétényi út 191-211 házszámok között a régi villamos sínpálya területén. Így kialakulna egy csomó legális parkoló hely, és egyben megvédenénk a füvet a kitaposástól. Így továbbra is zöld maradhatna ez a rész, és az autósok is elégedettek lennének.