Közlekedés és biztonság

parkolás

Budafok utcáin Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Parkolásról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A felvetés nem önkormányzati illetékességbe tartozik, így sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Az utóbbi időben azt tapasztalom , egyre több vállalkozó jobb esetben a háza előtt rosszabb esetben valahol ahol éppen hely van, tárolja a munkagépét (hatalmas pótkocsit emelődarut, fuvarozó autót, utasszállító buszt). Én is vállalkozó vagyok de a munkaeszközeimet egy bérelt helységben tárolom és nem az utcán ahol elfoglalja a helyet azoktól az autósoktól akik le szeretnék tenni az autójukat a házuk közelében és esetenként a biztonságos közlekedést is akadályozzák . Azt hiszem az nem vonna el sok pénzt a pályázattól mert csak rendelet kérdése, hogy meghatározzuk az utcán parkolás szabályait. De azt hiszem szükséges lenne.