Közösség

oroszlános udvar fejlesztése

oroszlános udvar Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

Az Oroszlános udvar fejlesztéséről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: a javaslattal az önkormányzat teljes mértékben egyetért, ezért már több felmérés is készült ezzel kapcsolatban. Ez alapján kijelenthetjük, hogy a fejlesztés  több milliárd forintos beruházás, amely jelentősen meghaladja a részvételi költségvetés keretét, így a felvetést sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Ez az épület együttes Budafok központjában van . Aki átmegy a kerületen az látja az elég rossz állapotban lévő épületeket és területet, pedig a kerület egyik kiemelkedő közösségi tere lehetne. Meglehetne nyitni a területen üzleteket ahol az ország híres borvidékeinek boraiból lehetne válogatni (nem csak a borfesztivál alkalmával) Ez szorosan kapcsolódna Budafok borváros örökségéhez. Kiállításoknak alkalmas részeket közösségi tereket lehetne kialakítani ami vonzhatná nem csak a kerület, de szomszédos kerületek szórakozni vágyó lakóit és idegenforgalmi vonzereje is lehetne. És egy látványos szép pontja lehetne a kerületnek.