Közlekedés és biztonság

Oroszlános udvar előtti zebra ellátása közlekedési lámpával

Leányka utca (Oroszlános udvar előtti zebra) Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Oroszlános udvar előtti zebra ellátása közlekedési lámpával javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: javaslata folyamatban lévő fővárosi fejlesztést érint. Az ön által felvetett igényt jogosnak tartjuk, ezért azt a beruházó felé közvetítjük, viszont a BRK keretében a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A gyalogosok és az autósok, biciklisek biztonsága érdekében szeretném javasolni az Oroszlános udvar előtti zebra közlekedési lámpával való ellátását. Gyakran életveszélyes az átkelés, ha az egyik sávban át is engedik a gyalogosokat, a mellette lévőben már nem, az utat pedig nem lehet belátni. Ráadásul a villamosközlekedést is figyelembe kell venniük az átkelőknek. Az utóbbi időszak megnövekedett forgalma miatt az autósok számára is segítséget jelenthetne a szabályozottabb átkelési mód.