Környezet

Nyílt nap a Törley kastélyban/ kastély parkban

Törley kastély Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Nyílt nap a Törley kastélyban/ kastély parkban szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő terület nem áll az önkormányzat tulajdonában, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal megvizsgáljuk a megvalósítás lehetőségét, továbbítjuk ötletét a terület tulajdonosa felé.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Budafok egyik nevezetessége a Törley és a Savoyai kastély. Mind a kettő gyönyörű épület. Sajnos azonban nem lehet őket megnézni (kutató labor és magàn tulajdon), csak zárt kapun keresztül. Egy évben 2szer - kerület napja és a Borfesztivál- lehetővé kellene tenni legalàbb kívülről làtogatható legyen a két kastély (akàr belépő díj fejében is) Nagyon sok ember kivàncsi lenne rá.