Közösség

NAGYTÉTÉNYNEK LEGYEN KÖZPONTJA!

Nagytétény, Nagytétényi út, Templom-Emlekmű-Könyvtár környéken. Nagytétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Nagytéténynek legyen központja! című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő ötlet keretösszege meghaladja a részvételi költségvetés által biztosított határokat, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Nagytéténynek nincs centruma. Egy főút van, ami átszeli, de sehol sem "szélesedik"ki, nem alkalmas pl. népes gyülekezésre, gyűlésre, ... A főúttól távol eső terek (pl. kastely előtt) nem funkcionálnának elhelyezkedésük miatt. A templom előtti rész, az emlékmű előtti tér, a buszmegálló előtti házak (romok) elbontása után egybenyithatóak lennének, kreatív beépítési megoldásokkal.