Környezet

Nagytétényi Dunapart közösségi használata

Nagytétényi Dunapart (DunateleptőlÉrdig) Nagytétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Nagytétényi Duna-part közösségi használata c. javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslat nem önkormányzati illetékességbe tartozik, így sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. Továbbítjuk az illetékesek felé, valamint a BRK első és második szavazási körének lezárulta után a fővárosi illetékességű projektekről szimpátiaszavazást szervezünk, melynek eredményét eljuttatjuk a döntéshozókhoz, ezzel is alátámasztva a javaslatok lakossági támogatottságát. Ezen szavazás részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk. 

 

Ne feledje, a BRK keretén belül szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Az elhanyagolt, szennyezett partszakasz rendbetétele-akár közösségi munkával is. Védett környezeti értékek mentése. A partszakaszt alkalmassá tenni, hogy az emberek hozzáférjenek a Dunához pihenés, sportolás, kulturált szórakozás céljából. Az ötlet kibővíthető lehet a XXII. kerület egész dunaparti részére. Nálunk a legkevésbé hozzáférhető a Dunapart az egész városban! Ki kellene használni a terület adottságait.