Nagytétény Erdélyi u közművesitése és útépitése

Nagytétény ,Erdélyi u. Nagytétény
default-image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A nagytétényi Erdélyi utca közművesítéséről és útépítéséről szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: A terület nem építési terület, így a szennyvízcsatorna építésére nem kap az önkormányzat támogatást, emellett a felvetés meghaladja a költségkeretet és nem önkormányzati hatáskörbe tartozik, így sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A jelenleg még földútnak sem nevezhető járhatatlan utca közművesitetlen/gáz és csatorna nincs/ az ingatlantulajdonosoknak 11 éve panaszukra azt vélaszolta az önkormányzat,hogy az útépités elött közművesiteni kell.Sem közművesités,sem útépités nem történt,de még a jelenlegi út sincs karbantarva,járda sincs,Esőben szinte lehetetlen gyalogosan végigmenni az utcán gumicsizma nélkül.A területen minde n tulajdonos fizeti a relekadót és az épitményadót.