Közösség

Művészeti Központ

Volt polgármesteri ház a Városháza mellett Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Művészeti központról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: a javaslatban szereplő ötlet keretösszege meghaladja a részvételi költségvetés által biztosított határokat, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Ulmban, a városháza földszintjén étterem működik. Másik szempont pedig az, hogy Budapest XI. kerületében a városháza mellett egy csodaszép kulturális központot hoztak létre egy különálló épületben. Egy olyan művészeti központ tervezésre kellene pénzt szánni, ami a volt polgármesteri házban önálló kiállító tér, képzőművészeti és számítógépes grafikai tanfolyamok helyszíne, irodalmárok találkozó helye, és igény szerint előadások helyszíne lehetne egy művészeti kávézóval a földszintjén és a kertben. Az épület déli oldalán egy panoráma-ablakos kiállító helyiség tehetné különösen széppé a helyet. Az a polgár, aki ide eljön, az ulmi példa alapján átmehet ügyet intézni a Városházára, vagy éppen megnézi ott a hónap művészét a földszinten, ami hosszú évek óta már bevett gyakorlat.