Közösség

munkaterápia

Mindhárom körzet Budatétény
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Munkaterápiáról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A szóban forgó feladatok ellátása – amely az önkormányzati fenntartásban lévő Szociális Szolgálat egyik alapfeladata – a jelenlegi jogszabályi környezetben szigorú szakmai, végzettségi, közegészségi és jogvédelmi előírások alapján hatósági engedéllyel végezhető, kormányhivatali szakfelügyelet alatt álló tevékenység, egy projekt keretében nem megvalósítható, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Horváthné Anikó ötletét tolmácsolom, aki nap mint nap különböző fokú fogyatékkal élő vagy demens emberekkel él egy fedél alatt: azokat az embereket, akik nem tudnak önállóan dolgozni, esetenként elvinni, bekapcsolni valamilyen egyszerűbb munkába. A legnehezebb meggyőzni őket arról, hogy képesek elvégezni valamit. Ezzel nőne az önértékelésük, elkezdenének bízni magukban. Ez a munka a képességeikhez lenne alakítva, pakolás, kertészkedés, vagy a saját ebédjük elkészítése, mosogatás, mind segítő szakemberek mellett.