Kultúra és örökség

műemlék felújítás

Nagytétényi út 273. régi elemi iskola Nagytétény

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Műemlék-felújítás tárgyú javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: A jelzett épület magántulajdonban van, megvásárlása, felújítása túlmutat a részvételi költségvetés keretein. A környéken több közösségi célú épületet is létesítettünk, felújítottunk (Cziffra Művelődési Ház, Szelmann Ház, Könyvtár, Helytörténeti kiállítótér), nem indokolt újabb közcélú épület kialakítása. Emiatt a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Tisztelt Önkormányzat! Nagytétény jelentős, 18. századi műemlék épülete a település központjában, a templom mellett található, méltatlan állapotban. Javaslom az épület felújítását funkcióváltással, közösségi célra. Tisztelettel Balog Éva