Közlekedés és biztonság

Magdolna utca útburkolat köveinek újrarakása, forgalomcsökkentése , parkolási rend kialakítása

Magdolna utca Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Magdolna utca útburkolat köveinek újrarakása, forgalomcsökkentése, parkolási rend kialakításáról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: Az útfelújítás becsült költsége meghaladja a rendelkezésre álló forrást, így a felvetést sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Magdolna utca útburkolat köveinek újrarakása, forgalomcsökkentése , parkolási rend kialakítása Hosszú évek óta fontos része kerületünknek a Magdolna utca. Legyen az borfesztivál /Művészek utcája /, esküvői vendégek sétaútvonala templomtól- házasságkötő teremig, és nem utolsósorban filmezéshez előszeretettel használt terület. Gyerekek iskolából jövet- menet használják, szülővel , vagy egyedül. Az utóbbi 5 -10 évben megnövekedett az utca forgalma , ami a burkolat romlásához vezetett. Kövek fordulnak ki egészben , törnek le darabok belőlük, kövek közötti fugázás nincs már sok helyen ,kirázkódott, amit többször javítottak nem sok sikerrel egy-két hét múlva vagy kifagyott , vagy kiolvadt a szurok. Mivel az utca házai alatt túlnyomórészben nagy pincék vannak Borvárosból adódóan . Az útról kapott rezgéseket átadják a falakra is , ami a házaknak sem előnyös. Forgalomlassító is épült két darab az utca északi szakaszán , de még kevésnek bizonyult. Elválasztott járda nincs , így kénytelenek az út közepén menni a gyalogosok , mert autók állnak jobb és bal oldalon behúzódva a házakig, különben a keskeny utcában nem férnek el középen .