Környezet

Lépjünk, hogy ne lépjünk bele

Rózsavölgy Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Kutyaürülék-gyűjtő edények és köztéri kukák számának bővítésére vonatkozó javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy jelenleg 280 db parki szemetes és 48 db kutyapiszok gyűjtő található a kerületben, illetve az FKF üzemeltet további hulladékgyűjtőket. Köszönjük a felvetést, számunkra is kiemelten fontos téma a köztisztaság, a felvetett probléma kapcsán a lakóközösséggel egyeztetett pontos helymegjelölést várunk (pl. térképen felvázolva, a Rózsakerti lakótelepen is így lett több hulladékgyűjtő), ezért felvetésén nem tudjuk a BRK keretén belül szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Ahol sok a kutyus, ott óhatatlanul kutyapiszok is képződik. Gazdiként sokan visznek zacskót, majd cipelik a legközelebbi gyűjtőig... ha lenne. Rózsavölgy is ebből a szempontból el van maradva, pedig a Honfoglalás út és környéke kedvenc sétálózónája gyerekes és kutyás családoknak, egyúttal ez az útszakasz egyfajta folyosó futó- és kerékpáros embernek a környék többi része felé. Tegyünk azért, ahogy más kerületben már megvalósult, hogy nálunk se legyen gond a kutyapiszok. Olyan gyűjtőket telepítsünk, ahol szükség szerint gyűjtő zacskó is rendelkezésre áll. Jelöljük meg az úton a gyűjtő irányát, hogy ne kelljen keresgélni, erre is van példa már az egyik budai kerületben. Tehát mi is lépjünk, hogy ne lépjünk bele!