Környezet

Legyen a Kossuth Lajos utca sétáló utca

Kossuth Lajos utca Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Legyen a Kossuth Lajos utca sétáló utca című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a felvetett probléma nem az önkormányzat hatáskörébe tartozik, ezért  a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. Mindazonáltal a javaslatot továbbítjuk az illetékes fővárosi intézmény felé. A BRK első és második szavazási körének lezárulta után a fővárosi illetékességű projektekről szimpátiaszavazást szervezünk, melynek eredményét eljuttatjuk a döntéshozókhoz, ezzel is alátámasztva a javaslatok lakossági támogatottságát. Ezen szavazás részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Kossuth Lajos utca forgalmát a Mária Terézia utcára, valamint a vasút mellé lehetne terelni. Így lenne a kerületnek egy hangulatos utcája, mely egyébként is helyszíne a bor és pezsgő fesztiválnak. Mivel a központban van, további vásárok rendezvények helyszíne is lehet. Amennyiben felkerülne térfigyelő kamera is, akkor a nem kívánatos rendbontók is távol maradnának. Így talán biztonságosabb lenne a környék.