Környezet

Leányka utcai parkolás

Leányka u 14-30, 32,34,36 Budafok

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Leányka utcai parkolás című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy magánterületet nem tudunk lezárni, ez, sajnos, nem az önkormányzat hatásköre, ezért a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Leányka utcában nem is olyan régen vehettük használatba az új parkolót.Hatalmas segítség volt, de sajnos ez sem oldotta meg azokat a problémákat amelyek eddig is fennálltak. Valahogy egyre több az autó. Sorompókkal kellene lezárni a parkolót minden irányból (hátul az új parkoló felől is) és a bejutáshoz az itt lakóknak parkolókártyát biztosítani , akár kártyakiállítási díj ellenében is.Csak ezzel lehetne megszüntetni a jelenlegi káoszt.