Lako piheno ovezet

Gádor es Arany János utca között Budafok
default-image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Lakó- / pihenőövezet című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: az adott terület jelenleg ZONA30, amely busz útvonal is egyben. Ez nagyban megnehezíteni a javaslat megvalósítását és a közösségi közlekedést használók menetidejét is lényegesen meghosszabbítaná, így sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A kerület kertvárosias jellegére tekintettel javaslom, hogy alakítsanak ki lakó pihenő övezeteket. Egy ilyen konkrét javaslat az Arany János - Háros - Gádor - Kertész utca által határolt terület. Az adott területen a kialakítást indokolja az óvodákba es iskolákba gyalogosan közlekedő gyerekek es sajnálatosan az utóbbi időben megnövekedett autó forgalom is.