Közlekedés és biztonság

Lakó pihenő övezet Rózsavölgyben

Horogszegi-Ringló-Honfoglalás háromszögén belül Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében.

 

A Lakó- / pihenő övezet Rózsavölgyben című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: az adott terület jelenleg is forgalomcsillapított zóna és a közösségi közlekedést használók menetidejét is lényegesen meghosszabbítaná, így sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Horogszegi határsor-Ringló út-Honfoglalás út háromszögén belül évek óta probléma, hogy a 30-as forgalomkorlátozást nem tartják be az autósok- ahogy többen írták itt-, erre rövidítik az utat a reggeli és esti dugókban, ijesztően magas sebességgel veszélyeztetve a gyalogosokat, babakocsival és biciklivel közlekedőket. Szeretnénk kérni az itt lakók nevében, hogy adják vissza Rózsavölgy békéjét, hogy a gyerekek az utcán tanulhassanak biciklizni, hogy babakocsival félelem nélkül sétálhassanak az anyukák, hogy a futók ne cikázó autók között sportoljanak. Lakó-pihenő övezetté való átminősítéssel reményeink szerint az autók nem mernének magas sebességgel átszáguldani az utcáinkon.