Környezet

Kutyaugatás mentesség és rendezett udvarok

Minden családi házas utcában Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Kutyaugatás  mentesség és rendezett udvarok című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a felvetett probléma megoldását, adózási eszközökkel nem támogatjuk.

A budafokteteny.hu honlapról letölthető mobil applikációval könnyen bejelenthetőek a roncsautók, amely bejelentést a rendszer egyből az illetékeshez továbbítja. Bátorítjuk, hogy segítse munkánkat azzal, hogy használja az applikációt.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A családi házas övezetekre jellemző az állandó kutya ugatás,ami a gondatlan állattartás következménye.Vissza kell szorítani az ebtartást magas ebadó kivetésével. (Pozsonyban 160 €/kutya)Ugyanitt gyakori az udvarokon felhalmozott autóroncs és egyéb lom.A z eltüntetését törvénnyel kell kikényszeríteni .