Kultúra és örökség

Kultúra

domboldal Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

Az Kultúra című javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata Képviselő-testületének szakbizottságai évente írnak ki pályázatot kerületi székhelyű civil szervezetek számára működési és programtámogatás kategóriában.

A pályázatokon az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény 2. § 6. pontja szerinti  civil szervezetek (egyesület, alapítvány, civil társaság) indulhatnak, amelyek bírósági nyilvántartásba vételük szerint XXII. kerületi székhellyel működő szervezetek vagy nem XXII. kerületi bejegyzésű szervezetek XXII. kerületi tag-/fiókszervezetei. A Mészáros Baráti kör magánszemélyekből álló civil szerveződés, nem szerepel a bírósági nyilvántartásban,  jogilag nem minősül elkülönült személynek. Az Önkormányzat önszerveződő közösségek részére nem tud támogatást biztosítani. Megértésüket köszönjük.

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Mészáros Baráti kör segítése