Egészség

Kulteri fitnesz park

Ringlo ut 104 utani templom domb Budafok
default image

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Kültéri fitnesz parkról szóló javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban tájékoztatjuk a következőkről: A javasolt terület  a XI. kerületi önkormányzathoz tartozik, így a felvetést sajnos nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

A Ringlo ut kozkedvelt helye az egeszsegukkel torodoknek, halistennek egyre tobb a futo, kocogo ember az utcaban. Nehany evtizede meg lehetett a Budapesti Szentharomsag templom dombjan tornazni. (Ma kihasznalatlan egyhazi tulajdon) Ez a gyonyoru hely tokeletesen alkalmas lenne egy kulteri fitnesz park letesitesere, ahol az egeszseges eletmodot valaszto csaladok -sokan vagyunk ilyenek - kicsik es nagyok, egyhazi es vilagi emberek egyutt tornazhatnanak. A kihasznaltsaga garantalt lenne. A megvalositashoz az onkormanyzat es az egyhaz kooperacioja szukseges a fenntartasat, felugyeletet az utca lakokozossege vallalna.