Környezet

Köztisztasági “rohamcsapat”

A XXII. kerület teljes területén Nagytétény

Nem szavazható

Tisztelt Pályázó!

 

Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével és javaslatát eljuttatta hozzánk a Budafoki Részvételi Költségvetés (BRK) keretében. 

 

A Köztisztasági “rohamcsapat” elnevezésű javaslatát megvizsgáltuk és ezzel kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk: illegális hulladéknál minden esetben vizsgálni kell kinek a területe, kinek a feladata az elszállítás, a nagytétényi hulladékudvar pedig kizárólag lakossági hulladékot fogad be, az önkormányzat által összegyűjtött szemetet sajnos nem, így a felvetést nem tudjuk szavazásra bocsátani. 

 

Ne feledje, szavazási lehetőségével továbbra is élhet, szavazatával tíz különböző kerületi javaslatot támogathat. Szavazni a honlapunkon keresztül van lehetőség 2020. január 31. és február 29. között. Szavazata online szabadon változtatható, ameddig nem véglegesíti azokat a “Megerősítés” gomb megnyomásával. 

 

A program további részleteiért ne felejtse el követni Facebook-oldalunkat és honlapunkat.

 

Köszönettel,

Budafok-Tétény Önkormányzata

Fel kellene venni egy 2-4 fős, kifejezetten a köztisztasági panaszokkal foglalkozó "rohamcsapatot" a kerületbe. Szükséges lenne vásárolni a részükre egy kis platós teherautót. Ha a lakosság a kerületben szemetet lát, őket lehetne hívni a mobilszámukon, vagy a Budafok-Tétény applikációban közvetlenül nekik lehetne bejelentést tenni. Ilyenkor ők rögtön a helyszínre mennének, összetakarítanák a szemetet, és elvinnék a Nagytétényi úti hulladék udvarba. Így rengeteget lehetne tenni az egyre szemetesebb kerületünk köztisztaságának azonnali javításáért. Mi lehetnénk a legtisztább, legvirágosabb kerület. A bejelentő lakosok között pedig ajándékokat lehetne kisorsolni havonta.